Ota yhteyttä   


  PARITALO  


LOHJA, LOHJAN ASEMA, VENTELÄNTIE 5 AS 2Lohja, Lohjan Asema PARITALO n. 90/109 m2 + kellari + ullakko + ERILLINEN AUTOTALLI/MANCAVE 60 m2

Huikea koti!
VR:n asemarakennus vuodelta 1928. Talo rakennettiin alkujaan 1873, mutta siirrettiin nykyiselle paikalleen 1928, jolloin rakennettiin myös kellari. Huonekorkeus 315 cm, kauniita kakluuneja, lankkulattiat. Rakennuksen yleiskunto ikäänsä nähden erinomainen, vain pintaremontin tarvetta. Erillinen autotalli/mancave 60 m2, jossa eristettyä tilaa 45 m2, soveltuu monenlaiseen käyttöön.

Palveluja löytyy ympäriltä, Lempolan kauppakeskuksesta (n. 1 km) ja keskustasta (alle 4 km). Moottoritieliittymään reilu 1 km. Hyvät yhteydet keskustaan ja Helsinkiin myös bussilla, bussipysäkki melkein vieressä.

Sovi kanssani esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 90.0 m²

Velaton hinta: 194 000 €
Myyntihinta: 194 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkön kokonaiskulutus 19.446 kWh/2019 (5-henk. perhe), takkapuut, vesi kulutuksen mukaan, kiinteistövero 123,60 €/vuosi, roskistyhjennys 9,50 €/tyhjennys. Varainsiirtovero 4% ellei ensiasunnon ostaja.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Erillinen autotalli 60 m2 / mancave (pitkä, eristettyä tilaa 45 m2).

tehdyt remontit: Kaikki isot korjaukset tehty 2001-2003: Konesaumattu peltikatto ja uudet ruodelaudat. Alahirsien tarkastus ja verhoilun korjaus. Talo maalattu pellavaöljymaalilla. Uudet ikkunat ja uusi ulko-ovi. Skaalan aitopuisissa ikkunoissa uloimmainen lasi 4 mm paksu (meluntorjunta). Kaikki sähköt ja LVI-laitteet, käyttövesiputket (muovia) ja viemärit uusittu. Kaakeliuunien korjauksia. Nykyiset sisustustyöt tehty 2010-2018.

KEITTIÖSSÄ kaapistot, jääkaappi/pakastin-yhd, sähköhella/keraaminen taso, liesituuletin, astianpesukone. Seinissä tapetti ja lattiassa maalatut lankkulattiat. Valkoinen toimiva pönttöuuni.

OLHUONEEN seinissä tapetit ja lattiassa maalatut lankkulattiat. Vanha toimiva kakluuni.

Makuuhuoneita 3 - MAKUUHUONEIDEN seinissä tapetit ja lattioissa maalatut lankkulattiat. Yhdessä makuuhuoneessa vanha toimiva kakluuni ja yhdessä vanha toimiva pönttöuuni.

KYLPYHUONEESSA suihku, suihkuseinä, pesuallas, wc-istuin. Seinissä kaakeli/paneli. Lattiassa laatta + lattialämmitys.

Liikenneyhteydet: Bussipysäkki lähellä. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja Helsinkiin myös bussilla (vuoroja tiheästi).
Palvelut: Lempolassa K-Market, S-Market, Starck, Motonet, Musti&Mirri, R-kioski ym.
Koulut: Ala- ja yläkoulu alueella.
Päiväkoti: Alueella.

Tontin pinta-ala: 2660.00
Lisätietoa tontista: Tontti 0,2660 ha on oma. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapurihuoneiston kanssa niin, että molemmilla on oma piha-alue (aidattu) ja lisäksi on yhteiset pysäköinti- ym. alueet. Hallinnanjakosopimuksen liitteenä on hallinnanjakokartta.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: