Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, PAKSALO, AKUSTINTIE 7Lohja, Paksalo OMAKOTITALO 150/170 m2 (4mh, k, oh, khh, s-os, 2wc, 3vh + terassi)

Haluaisitko muuttaa perheinesi maalle?

Hyvien tieyhteyksien päässä, tasan 55 km Helsingin ydinkeskustasta, Hiidenvesinäkymällä, metsänvihreä, sisustusta vailla oleva maalämpötalo etsii ostajaa.

Hintaan sisältyy:
Oma n. 1 ha tontti (myydään määräalana), järvinäkymä etelään Hiidenveden Sirkkoonselälle, yksitasoinen pitkästä tavarasta paikallaan rakennettu omakotitalo, maalämpöpumppu asennettuna (vesikiert. lattialämmitys), porakaivo, umpisäiliö jätevesille (kaksoisputkitus), kaikki sähkötyöt asennuksineen ja oikeudet kahteen rantapalstaan (uiminen, veneenlasku ja -pito). Rakennuslupa 60 m2 lämpimälle autotallille.

Hintaan ei sisälly:
Sisustus (kalusteet, kodinkoneet, väliovet, pintamateriaalit/värit ja autotalli). Talon voi rakentaa valmiiksi itse tai teettää työt myyjällä tai ulkopuolisella. Nyt on mahdollista valita itselleen mieluisat kaapistot, kodinkoneet, lattiamateriaalit ja seinämateriaalit/värit.

Suora valaistu tie Helsinkiin (vanha Ykköstie + moottoritie). Helsingin ydinkeskustaan 55 km ja Lohjan keskustaan 23 km (isoja teitä). Palveluja löytyy myös Nummelasta (16 km) ja Saukkolasta (9 km).

Tervetuloa tutustumaan ja neuvottelemaan!

Sovi kanssani yksityisesittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 150.0 m²

Velaton hinta: 250 000 €
Myyntihinta: 250 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkö, kiinteistövero, umpisäiliön tyhjennys, roskistyhjennyssopimus, tiemaksu, tontin lohkomiskulut.

vapautuu: heti

tehdyt remontit: Taloa on alkujaan rakennettu muiden töiden ohella itselle, kiireettä: Rakennuslupa 2012. Runko- ja perustuskatselmus tehty 2013. Vesikatto ollut päällä koko ajan.

Makuuhuoneita 4 -

WC-tilat: Varaus 2 WC:lle.

Liikenneyhteydet: Bussipysäkki talon kohdalla valaistun vanhan Ykköstien varressa.
Koulut: Koulukuljetukset

Tontin pinta-ala: 26260.00
Lisätietoa tontista: Myydään n. 1 ha määräalana. Koko kiinteistö koostuu kahdesta tilasta, joiden yhteispinta-ala on 2,6260 ha (2,5380 ha + 0,0880 ha).


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: