Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALOTONTTI  


LOHJA, SAMMATTI, PERIRINNANTIE 25Lohja Sammatti TONTTI 0,4910 ha, jossa valmiina SAUNAMÖKKI (sauna, pesuhuone, tupa + parvi)

Rakenna valmiiksi!
Hieno tontti, jolle rakennettu Honkarakenteen saunamökki 22,5/25 m2 (hormi, kiuas, suihku ja keittiövarusteet puuttuvat). Kaupungin vesi ja viemäri tuotu mökin viereen. Tontin kokonaisrakennusoikeus VAPAA-AJAN ASUNNOLLE 150 k-m2 + 75 k-m2 ja poikkeusluvalla OMAKOTITALOLLE (suunnittelutarveratkaisu) peräti 491 k-m2. Hyvä maapohja rakentamiseen, koska maaperä hiekkapohjainen (peltoa ja nurmikkoaluetta).

Viehättävää aluetta, jossa sekä vakituista että vapaa-ajan asutusta. Lähellä Sammatin vapaa kyläkoulu (Steinerkoulu). Lohilammen Museo sijaitsee heti risteyksessä. Tontilla Lohilampi-näkymät. Lohilammen uimarantaan 300 m. Sammatin keskustaan 3,5 km. (Peririnnantie on entinen Valkamäentie.)

SOVI KANSSANI ESITTELY:
p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 22.5 m²

Velaton hinta: 69 000 €
Myyntihinta: 69 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkö, kiinteistövero, tiemaksu 25€/vuosi, jätehuolto, nuohous, vakuutus.

vapautuu: heti

muut tilat: Vanha vaja.

TUVASSA korkea kylmäkaappi. Muita keittiövarusteita ei ole asennettu. Lautalattia. Tilava parvi.

PESUHUONEEN seinät kaakelia ja höylähirttä. Lattiassa laatta + lattialämmitys. Putkia ei ole vedetty eikä suihkua asennettu.

Tontin pinta-ala: 4910.00
Lisätietoa tontista: Tontti on hiekkapohjaista maata, josta osa on peltoa, osa nurmikkoa ja osa kulkualuetta. Pellolla on hyvä multakerros (erinomaista perunamaata), nurmikkoalueella vähäisempi multakerros. Tuijaistutuksia.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat:  
Myyjän ja ostajan ohje