Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALOTONTTI  


LOHJA, VIRKKALA KESKUSTA, POSTIKUJA 5ALohja Virkkalan keskusta OKT-TONTTI 966 m2

Rakenna elämäsi Virkkalaan!

Aivan Virkkalan keskustan kainalossa hieno, aurinkoinen ja tasainen omakotitalotontti 966 m2 (AO 1,5 krs, e=0.25), rakennusoikeus 241,5 m2. Tontin maaperä on rakentamiseen sopivaa, joten talon perustukset on helppo ja edullisempi perustaa. Alue on vanhaa omenatarhaa, joten maaperän ylin kerros on ravinnerikasta multaa istutuksille. Pihassa myös puhdasvetinen rengaskaivo puutarhankasteluun ym.

Tontille on jo hankittu sähköliittymä (uusi sähköpääkeskus), kaupungin vesi- ja viemäriliittymät sekä hulevesiliittymä. Jo pelkästään liittymien arvo on n. 10.000 euroa, niitä siis ostajan ei enää tarvitse hankkia. Aikamoinen säästö! Kaupan päälle myyjä luovuttaa arkkitehdin piirtämät talopiirustukset kaikkine liitteineen, jos vaikka ostaja haluaisi niitä hyödyntää (säästö 5.000 euroa).

Tontin perällä sijaitsee vanha punainen n. 50 m2 vaja, jota voi hyödyntää loistavasti rakentamisaikaisena varastona ja taukotupana.

Virkkalasta löytyy suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit, monenlaisia kauppoja ja palveluja, Lohjan keskusta ei ole pitkällä ja Helsinkiin pääsee sujuvasti myös bussilla.

SOVI KANSSANI ESITTELY:
P. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  

Velaton hinta: 41 000 €
Myyntihinta: 41 000 €

muut tilat: Pihan perällä vanha vaja n. 50 m2.


Liikenneyhteydet: Bussi keskustaan, pääkaupunkiseudulle ja Raaseporiin.
Palvelut: Virkkalassa monipuoliset palvelut: 2 markettia, pankki, apteekki, kirjasto, urheiluliike, veneliike, kioski, kampaamoja, ravintoloita, puutarhaliikkeitä...
Koulut: Alueella suomenkieliset ala- ja yläkoulut sekä Virkby skola (1-6), Källhagens skola (7-9) ja Virkby gymnasium.
Päiväkoti: Virkkalassa suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit.

Tontin pinta-ala: 966.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat:  
Myyjän ja ostajan ohje