Ota yhteyttä   


  MöKKI TAI HUVILA  


LOHJA, KARJALOHJA SäRKIJäRVI, SÄRKIJÄRVENTIE 37Rento rantapaikka Karjalohjalla, Särkijärven rannalla. Mökissä sähköt, avotakka ja ilmalämpöpumppu, terassilta näkymät alas järvelle ilta-aurinkoon. Porakaivo. Rannassa rantasauna ja laituri. Omaa rantaviivaa 30 m lounaaseen. Oikeudet moniin yhteisiin vesialueisiin (Puujärvi ja Särkijärvi ym.) kiinnostavat myös mikäli olet innokas kalastaja. Venevalkamaoikeus Puujärven rannassa.

Tämä on kiva kesänviettopaikka, vaikka kovin huonojalkaiselle ei sovikaan. Tänne on helppo tulla ja Karjalohjan palvelut ovat fillarimatkan päässä.

Karjalohjalla lomailevat monet silmäätekevät, ja jotkut asuvatkin.
"Karjalohjan luonto- ja kyläidylli on kautta historiansa inspiroinut tunnettuja taiteilijoita. Muun muassa professori ja satusetä Zacharias Topelius asui perheineen Kukkasniemen huvilallaan, joka kuuluu yhä Karjalohjan kulttuurimaisemaan. Karjalohjalla Topelius kirjoitti muun muassa Maamme kirjan." Wikipedia

SOVI KANSSANI ESITTELY, SOITA TAI MEILAA:
P. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 38.0 m²

Velaton hinta: 124 000 €
Myyntihinta: 124 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähköä kulunut minimaalisesti (610 - 915 kWh/vuosi). Kiinteistövero 224 €/2022, tiemaksu 46 €/2021, roskismaksu 27 €/2021 (=1/2 osuus, koska on naapurin kanssa yhteinen sopimus). Nuohous ja vakuutus.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Rantasauna, varasto, liiteri 2-osainen, leikkimökki, puucee (Biolan erotteleva, omatekoinen).

tehdyt remontit: 2022/5: Saunan katto uusittu. 2016: Hankittu ilmalämpöpumppu Panasonic Inverter. 2015: Terassi rakennettu. 2010: Saunan terassi korotettu ja rakennettu uudelleen. Laiturin ponttoonit ja laudat vaihdettu (runko oli hyvässä kunnossa). 2000: Kaikki sisätilat maalattu. Rakennuksia maalattu aina tarpeen mukaan. 1999: Mökin katto uusittu .

KEITTIÖSSÄ kaapistot, tiskiallas, sähköliesi, jenkkikaappi. Lattiassa muovimatto.

OLOHUONEESSA avotakka ja Panasonic Inverter -ilmalämpöpumppu (2016). Lattiassa muovimatto. Piippu nuohottu 5/2022, on hyvässä kunnossa.

Makuuhuoneita 0 - MAKUUSOPPI. Lattiassa muovimatto.

WC-tilat: PUUCEE (Biolan erotteleva, omatekoinen).
Palvelut: Lohjan Spa & Resort -kylpylähotelli (6 km), Vanha Passi (6,5 km). Kesäisin Karjalohjalla monipuolista kulttuuritarjontaa.

Tontin pinta-ala: 2215.00
Lisätietoa tontista: Luonteikas, vaihtelevamaastoinen rinnetontti.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: