Ota yhteyttä   

VALMIINA TAISTOON ELI PALVELUKSESSANNE

Moni saattaa luulla, että kiinteistönvälittäjän työ on helppoa. Silloin kun kauppa käy kuin siimaa, sitä erehtyy joskus kiinteistönvälittäjä itsekin ajattelemaan niin. Mikään ei kuitenkaan tule itsestään. Lähes jokaisen kaupan edellä saattaa olla lukematon määrä vaikka minkälaista työtä ja käännettä selonottovelvollisuuksineen ennen kuin päästään kaupantekovaiheeseen. Ja joka ikinen hetki on pidettävä mielessä, että kysymyksessä on usein myyjän se kaikkein arvokkain omaisuus.

Päivi Tuliniemi
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
050 4000 264
paivi@tuliniemi.fi

Minulle asia on yksinkertainen.

Tammikuussa 2007 aloitin yrittäjänä siksi, että halusin tehdä tätä työtä niinkuin haluaisin itse tulla palvelluksi asiakkaana. Kun hoidan omaisuutesi myyntiä, suunnittelen tehtävän hyvin, kiinnitän huomiota yksityiskohtiin, huolehdin että tiedot ja kuvat ovat ajan tasalla.

Haluan olla luottamuksen arvoinen, sellainen, että myös uskallat vilpittömästi suositella minua sukulaisillesi ja tuttavillesi. Hoidan koko prosessin tehokkaasti ja tyylillä. Persoonana olen avoin, sanavalmis ja suorapuheinen. Periksiantamaton, mutta nöyrä.

Jos tämä yhtään vakuutti sinua ja uskot pitäväsi tavastani toimia, odotan innolla yhteydenottoasi!Riitta Lauri
kiinteistönvälittäjä LKV
050 520 4502
riitta@tuliniemi.fi

Tässä minä, Riitta.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yli 20 vuoden ajan Lohjan ja naapurikuntien alueella. Kokemusta on kertynyt pienistä osakkeista aina isoihin omakotitaloihin ja kesämökkeihin. Pohjalaisena verenperintönä olen saanut suoruuteni, rehellisyyteni sekä ahkeruuteni ja arvostan samoja piirteitä myös muissa ihmisissä.

Minusta saat erittäin työorientoituneen ja ahkeran välittäjän. Työskentelytapani on päämäärätietoinen, olen kokenut neuvottelija erinomaisen ihmistuntemukseni ansiosta ja pidän ajan tasalla sekä myyjän että potentiaalisen ostajan.

Minulle on tärkeää, että sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä kaupan lopputulokseen. Oletko kanssani samaa mieltä?

OTA YHTEYTTÄ, LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

TULINIEMI LKV Ansatie 12, 08700 LOHJA
Päivi Tuliniemi paivi@tuliniemi.fi 050 4000 264 • Riitta Lauri riitta@tuliniemi.fi 050 520 4502

Kerro meille asuntohaaveesi, pyydä arviokäynnille, kysy kohteesta, anna palautetta tai kirjoita muuten vain!