Ota yhteyttä   


  RIVITALO  


LOHJA, KANGASTIE 27HYVÄKUNTOINEN RT-KOLMIO PERTTILÄSSÄ Hyväkuntoinen yksitasoinen rt-kolmio. Keittiössä kiiltelevät valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot, pesuhuone on trendikkäästi kaakeloitu ja sauna on lähes kuin uusi. WC:nkin seinät on tapiseerattu kauniisti. Katetut terassit molemmin puolin, myös sisään tullessa. Takapihan terassin edessä avautuu suuri aidattu, kauniisti kasvitettu piha-alue. (Mukana muutama myyjiltä saatu kesäkuva.) Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, aluelämpö- ja lämminvesiputket sekä vesikatot kaikkine varusteineen. Edullinen vastike sisältää lämmityksen ja vesimaksut. Alue on mukavaa ja rauhallista pientaloaluetta. Lähikauppa löytyy 500 m päästä, ala-aste ja päiväkotikin sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Bussipysäkiltä pääset sekä Helsinkiin että keskustaan, joten oma auto ei ole aivan välttämättömyys. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 71.0 m²

Velaton hinta: 149 000 €
Myyntihinta: 143 110 €
Lisätietoja maksuista: Vesimaksut ja kaapeliTV-maksu sisältyvät vastikkeeseen sekä myös ylimääräinen 20,00 € johtuen E 19-korjauksista.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Yhtiön käytössä huoltorakennus, johon taloyhtiöllä osuus. Rakennuksessa pesutupa ja kuivaushuone, sauna ja suihku.

tehdyt remontit: 2011: sauna ja pesuhuone uusittu. 2014: makuuhuoneet (tap/maal/listotukset), olohuone, eteinen (tap/maal), wc (seinät, katto, valot), sälekaihtimet. 2015: keittiö kodinkoneineen, takaterassin uusiminen ja laajentaminen ja akryyli-ikkunan hankkiminen, muurikivet ja kasvitukset. 2015: ulkovarastoon tehty kunnon lattia (koolinki + filmivaneri).
suunnitellut remontit: Hallituksen 5-vuotissuunnitelmaan kirjaamat asiat: Julkisivujen kunnostus / maalaus. Ulko-ovien, terassin ovien ja parvekkeen ovien uusiminen.

KEITTIÖSSÄ Karaattikeittiöiden valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot (2015), jääkaappi/pakastin Samsung (2013), keraaminen liesi / kiertoilmauuni, liesituuletin moottorilla 2015 (vetää ulos), astianpesukone Siemens (2013), varaus mikrolle. Lattiassa Upofloorin laminaatti (2015).

OLOHUONEEN seinät tapiseerattu / maalattu, lattiassa koivuparketti. Ovi ulos katetulle terassille.

Makuuhuoneita 2 - MAKUUHUONEIDEN seinissä tapetti / maali. Lattioissa koivuparketti.

PESUHUONE uusittu 2011. Suihku, pk-liitäntä. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys.
WC-tilat: ERILLISEN WC:n seinät tapetoitu kauniisti, katto paneloitu ja valot uusittu 2014. Peilikaappi. Lattiassa laatta.

Liikenneyhteydet: Erinomaiset. Myös helposti bussilla Helsinkiin ja keskustaan.
Palvelut: Perttilässä lähikauppa (500 m). Lempolassa (1,5 km) kauppakeskus.
Koulut: Alueella ala-aste. Mäntynummella yläaste.
Päiväkoti: Alueella
Muut lisätiedot: Kesällä vehreät asuinaluenäkymät.

Tontin pinta-ala: 8178.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: