Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, KESKILOHJA, VEIJOLANKATU 1Lohja, Keskilohja iso OKT n. 160/243 m2 Tässä talossa isompikin perhe voi asua väljästi. Talon sijainti on keskeinen ja tyyli trendikkään rosoinen. Tontti on kaunis, hoidettu kulmatontti, jolta löytyy myös kahden auton autotalli (69 m2) sekä pihasauna (16 m2). Täällä voit "mökkeillä". Talo on rakennettu 1948, laajennettu 1993 ja 2005-2007. Käytännössä talo on rakennettu uudelleen sekä sisä- että ulkopuolelta. Talon vanha osa on rossipohjainen, laajennusten ja autotallin ympärillä on omistajien mukaan toimivat salaojat. Tontin maaperä on hiekkapohjaista maastoa. Kaikki on lähellä: keskusta (esim. keskustan S-markettiin 1,2 km), samoin koulut sekä päiväkoti ja harjun ulkoilumaastot sekä uimahalli/jäähalli kävelyetäisyydellä. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 160.0 m²

Velaton hinta: 229 000 €
Myyntihinta: 229 000 €
Lisätietoja maksuista: Kokonaissähkönkulutus vaihdellut. Kun talossa asui 5-henk. perhe ja myös autotalli oli aktiivisessa käytössä (käytettiin sorvia ym. raskaita koneita), sähkönkulutus oli max 34.000 kWh/vuosi. Talon tulipesiä on omistajien mukaan hyödynnetty turhan vähän. Vesi maksetaan kulutuksen mukaan. Jätehuolto sopimuksen mukaan. Nuohous, vakuutus.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Erillinen piharakennus, jossa pihasauna/pesuhuone/huone 16 m2, autotalli/varasto 69 m2 ja näiden välissä avoin katettu tila. Leikkimökki.

tehdyt remontit: NYKYISEN OMISTAJAN AIKANA: Taloa laajennettu kahteen suuntaan (lisätty 1mh 2005, sisääntulolaajennus 2006-2007). Uusittu sähköjä, vaihdettu käyttövesiputket ja viemärit muovisiksi. Uusittu ulkoverhous ja vesikatot (vanha osa 2002). Uusittu kaikki lattiat ym. sisäpinnat. Uusittu keittiö kodinkoneineen. Vanhan osan ikkunat uusittu 1993 (edell. omistajan aikana).

KEITTIÖSSÄ Lammelan kaapistot (2000), umpipuiset paksut työtasot. Kodinkoneet uusittu 2014: korkea jääkaappi, korkea pakastin, keraaminen liesitaso kiertoilmauunilla, liesituuletin (suodatin), astianpesukone. Mikro vanhempi. Lattiassa mäntyponttilattia.

OLOHUONEESSA mäntyponttilattiat. Ilmalämpöpumppu, takkavaraus.

Makuuhuoneita 0 - 3-4 MAKUUHUONETTA. Alakerran makuuhuoneessa mäntyponttilattia, yläkerran huoneissa laminaattilattiat.

PESUHUONEESSA suihku, ovi ulos. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys. Vanha pesuhuone kaipaa uusimista (kopolaattaa, kohonneita kosteusarvoja).
WC-tilat: 2 ERILLISTÄ WC:TÄ: Lattioissa laatta ja lattialämmitys. Seinät tapetoitu (1.) ja betonipintainen (2.).
Koulut: Alueella ala-aste ja yläaste. Lukio keskustassa.
Päiväkoti: Alueella.

Tontin pinta-ala: 1155.00
Lisätietoa tontista: Tontti on kaunis, hoidettu, siisti. Vanhoja omenapuita, tuijia, koristepensaita, perennoja, nurmikkoa. Vanha pihakaivo.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: