Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, VIEREMä, LINNANPELLONTIE 11Lohja Vieremä OKT n. 111/160 m2

Viehättävä talo, jolla harvinainen oikeus lähellä olevan LOHJANJÄRVEN rantapalstaan. Palstalle 150 metriä! Hiekkapohja! Ilta-aurinko! Saa uida ja saa pitää venettä! Lisäksi on oikeus vesialueisiin (kalastus, ravustus)!

Kadun vanhin talo, jossa kuitenkin kaikki tärkeät perusasiat kunnossa. Talon vesikatto ja salaojat on uusittu, lämpöpattereiden termostaatit ja lämmitysputket uusittu osittain, sähköt on tarkastettu ja löytyneet pikkuviat korjattu sekä hankittu nykyaikainen mittaritaulu. Talon vesi- ja viemäriputket ovat muovia, joten putkiremontin tarvetta EI OLE. Vesikiertoinen lämmitys. Kolme tulipistettä. Korkea huonekorkeus.

Piha on aidattu puutarhapiha, jossa on lukuisa määrä omena- ja kirsikkapuita sekä huimasti perennoja (lista kasveista löytyy).

Alueella suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut.

Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 111.0 m²

Velaton hinta: 164 000 €
Myyntihinta: 164 000 €
Lisätietoja maksuista: Öljynkulutus n. 2000 l/vuosi, kokonaissähkönkulutus n. 4500 kWh/vuosi, vesi maksetaan mittarin mukaan, roskistyhjennys sopimuksen mukaan, kiinteistövero 214,75 €/2019. Nuohous ja vakuutus. Nuohottu viimeksi 11/2018.

vapautuu: sopimuksen mukaan

tehdyt remontit: 2003: Olohuoneen pönttöuuni uusittu (Onni Niemi). 2004: Lämpöpatterien termostaatit ja lämmitysputket osittain uusittu (tarkistettu ja osa uusittu). 2010: Salaojat uusittu oikeaoppisesti, hulevesien ohjaus. 2015: Kaikki sähköt tarkastettu ja havaitut pienet viat on korjattu. 2016: Katto uusittu ja samalla korjattu tukirakenteet. Rännit ja kourut oli uusittu jo aiemmin. Yläpohjan eristeet uusittiin ja seinien eristeitä parannettiin. Kaikki puru, joka kyettiin poistamaan, korvattiin uudella eristeellä. 2018: Ulkomaalaus.

KEITTIÖSSÄ kaapistot, korkea jääkaappi (2013), sähköhella, liesituuletin hormiin, astianpesukone Siemens (2013). Lattiassa lakattu lauta.

OLOHUONEESSA uusittu pönttöuuni (Onni Niemen käsialaa), laminaattilattiat (alla vanha lankku). Vesikiertoiset patterit.

Makuuhuoneita 3 - MAKUUHUONEIDEN lattioissa muovimatto (alla vanha lankku). Toisessa yläkerran makuuhuoneessa pönttöuuni ja toisessa Porin Matti. Vesikiertopatterit.

PESUHUONEESSA suihku, ikkuna. Seinissä kaakeli ja lattiassa laatta. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilat: ERILLISET WC:T keski- ja kellarikerroksessa.

Liikenneyhteydet: Bussillakin pääsee
Palvelut: Virkkalassa monipuoliset palvelut: 2 markettia, pankki, apteekki, kirjasto, urheiluliike, veneliike, kioski, kampaamoja, ravintoloita...
Koulut: Alueella suomenkieliset ala- ja yläkoulut sekä Virkby skola (1-6), Källhagens skola (7-9) ja Virkby gymnasium.
Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset

Tontin pinta-ala: 1025.00
Lisätietoa tontista: Tasainen puutarhatontti, jossa kasvaa 12 omenapuuta (vanhoja hyviä lajikkeita), 6 kirsikkapuuta (erittäin hyvä lajike: kirkkaanpunainen ja makea), sireeniä (sinistä ja valkoista), alppiruusua, raparperia, lipstikkaa, scilloja, pystykiurunkannuksia ja kevätlinnunsilmiä. Perennalajeja on runsaasti. Krookuksia, tulppaaneja, hyasintteja, narsisseja, 4 erilaista ruusulajia, särkynyt sydän, kevätpikkusydän, jalopähkämö, akileija, kuunliljoja 2 lajia, kallionauhus, valtikkanauhus, kevätkaihonkukka, pioni, syysmaksaruoho, syysleimuja, syysasteri, tarhapiisku, kultatyräkki, isoritarinkannus, helmiäishalikka, tarhapäivänlilja, puutarha-alpi, kurjenmiekka, lemmikki, kärhö, peurankello, kotkansiipi ja luonnontilaisena kevätkesällä myös kelta- ja valkovuokko.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: