Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, VIEREMä, LINNANPELLONTIE 11Lohja Vieremä OKT 111/160 m2

Viehättävä talo, jossa korkeat asuinhuoneet ja paljon tilaa kellarikerroksessa. Talon katto ja salaojat on uusittu, samoin lämpöpattereiden termostaatit ja lämmitysputket osittain, sähköt on tarkastettu ja löytyneet viat korjattu, lisäksi talo on maalattu. Talon kaikki vesi- ja viemäriputket ovat muoviset. Tulipisteitä löytyy kolme.

Piha on aidattu puutarhapiha, jossa on lukuisa määrä omena- ja kirsikkapuita sekä huimasti perennoja (lista kasveista löytyy).

Hienona bonuksena mainittakoon 150 m päässä sijaitseva LOHJANJÄRVEN rannassa sijaitseva VENEVALKAMA, johon tällä talolla on käyttöoikeus yhtenä neljästä talosta. Hiekkaranta ilta-auringon suuntaan. Rannassa voi pitää venettä ja uida.

Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 111.0 m²

Velaton hinta: 187 000 €
Myyntihinta: 187 000 €
Lisätietoja maksuista: Öljynkulutus n. 2000 l/vuosi, kokonaissähkönkulutus n. 4500 kWh/vuosi, vesi maksetaan mittarin mukaan, roskistyhjennys sopimuksen mukaan, kiinteistövero 214,75 €/2019. Nuohous ja vakuutus. Nuohottu viimeksi 11/2018.

vapautuu: sopimuksen mukaan

tehdyt remontit: 2003: Olohuoneen pönttöuuni uusittu (Onni Niemi). 2004: Lämpöpatterien termostaatit ja lämmitysputket osittain uusittu (tarkistettu ja osa uusittu). 2010: Salaojat uusittu oikeaoppisesti, hulevesien ohjaus. 2015: Kaikki sähköt tarkastettu ja havaitut pienet viat on korjattu. 2016: Katto uusittu ja samalla korjattu tukirakenteet. Rännit ja kourut oli uusittu jo aiemmin. Yläpohjan eristeet uusittiin ja seinien eristeitä parannettiin. Kaikki puru, joka kyettiin poistamaan, korvattiin uudella eristeellä. 2018: Ulkomaalaus.

KEITTIÖSSÄ kaapistot, korkea jääkaappi (2013), sähköhella, liesituuletin hormiin, astianpesukone Siemens (2013). Lattiassa lakattu lauta.

OLOHUONEESSA uusittu pönttöuuni (Onni Niemen käsialaa), laminaattilattiat (alla vanha lankku). Vesikiertoiset patterit.

Makuuhuoneita 3 - MAKUUHUONEIDEN lattioissa muovimatto (alla vanha lankku). Toisessa yläkerran makuuhuoneessa pönttöuuni ja toisessa Porin Matti. Vesikiertopatterit.

PESUHUONEESSA suihku, ikkuna. Seinissä kaakeli ja lattiassa laatta. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilat: ERILLISET WC:T keski- ja kellarikerroksessa.

Liikenneyhteydet: Bussillakin pääsee
Palvelut: Virkkalassa monipuoliset palvelut: 2 markettia, pankki, apteekki, kirjasto, urheiluliike, veneliike, kioski, kampaamoja, ravintoloita...
Koulut: Alueella suomenkieliset ala- ja yläkoulut sekä Virkby skola (1-6), Källhagens skola (7-9) ja Virkby gymnasium.
Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset

Tontin pinta-ala: 1025.00
Lisätietoa tontista: Tasainen puutarhatontti, jossa kasvaa 12 omenapuuta (vanhoja hyviä lajikkeita), 6 kirsikkapuuta (erittäin hyvä lajike: kirkkaanpunainen ja makea), sireeniä (sinistä ja valkoista), alppiruusua, raparperia, lipstikkaa, scilloja, pystykiurunkannuksia ja kevätlinnunsilmiä. Perennalajeja on runsaasti. Krookuksia, tulppaaneja, hyasintteja, narsisseja, 4 erilaista ruusulajia, särkynyt sydän, kevätpikkusydän, jalopähkämö, akileija, kuunliljoja 2 lajia, kallionauhus, valtikkanauhus, kevätkaihonkukka, pioni, syysmaksaruoho, syysleimuja, syysasteri, tarhapiisku, kultatyräkki, isoritarinkannus, helmiäishalikka, tarhapäivänlilja, puutarha-alpi, kurjenmiekka, lemmikki, kärhö, peurankello, kotkansiipi ja luonnontilaisena kevätkesällä myös kelta- ja valkovuokko.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: