Ota yhteyttä   


  RIVITALO  


LOHJA, MALMINKATU 4Haluatko asua lähellä keskustaa ja harjun ulkoilumaastoja? Vai etsitkö hyvää sijoitusasuntoa? Tässä on koti juuri sinulle, joka haluat asua hiljaisessa paikassa, harjun/metsän keskellä, lähellä kaupungin keskustaa ja ulkoilumaastoja. Asunto sopii hyvin myös SIJOITUSASUNNOKSI. Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiössä on uusittu käyttövesiputket, vesikatto, lukitus, ulko-ovet, sähköpääkeskus ja viimeisimpänä lämmitysjärjestelmä vaihdettu ilma/vesilämpöpumppu-järjestelmään. Autokatospaikka ja kaapeli-TV. Ulkoilumaastot, lenkkipolut, ladut, uimahalli, jäähalli ja keskusta, kaikki lähellä. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 65.0 m²

Velaton hinta: 129 000 €
Myyntihinta: 124 644 €

tehdyt remontit: Nykyinen omistaja maalannut seinäpintoja ja ikkunanpokat. Edell. omistaja(t) uusinut keittiön ja kylpyhuoneen.
suunnitellut remontit: Ei päätettyjä korjaushankkeita. On keskusteltu ikkunoiden uusimisesta ja julkisivun kunnostamisesta.

KEITTIÖ uusittu 2011. IKEA-kaapistot, keraaminen liesi kiertoilmauunilla, liesituuletin hormiin, jääkaappi/pakastin-yhdistelmä, astianpesukone, paikka myös pyykinpesukoneelle (pyykinpesukone ei sis. kauppaan). Lattiassa laminaatti.

OLOHUONEEN yhteydessä parveke. Lankkulattia, seinissä lasikuitutapetti.

Makuuhuoneita 2 - MAKUUHUONEISSA laminaattilattiat. Alemmasta makuuhuoneesta käynti terassille/pihalle. Ylemmästä makuuhuoneesta purettu seinä, jonka voi rakentaa takaisin.

KYLPYHUONE remontoitu noin v. 2000. Suihku, suihkuverho, pesuallas, wc-istuin. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta.
Palvelut: Keskustassa, kävelyetäisyydellä kaikki palvelut.
Koulut: Alueella
Päiväkoti: Alueella
Muut lisätiedot: Harjumaisemat molempiin suuntiin.

Tontin pinta-ala: 1871.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: