Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, VIEREMä, VIEREMÄNTIE 19Lohja Vieremä OKT Kauniilla, isolla puutarhatontilla rintamamiestalo, josta on pidetty huolta ja isot remontit on tehty. Saat tästä pintaremontilla mieleisesi kodin perheellesi. Rauhallinen sijainti, ei juuri läpikulkua! Pihasaunasta nautit läpi vuoden ja kesällä se jää puiden suojaan antaen oman yksityisyyden, jollaisesta voit vain harvoin nauttia kaava-alueella. Omenapuut, päärynäpuu, marjapensaat sekä runsaat kukkivat istutukset (kärhöjä, angervoja) ympäröivät taloa. Sovi esittely p. 050 520 4502 / Riitta Lauri, tai riitta@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 84.0 m²

Velaton hinta: 165 000 €
Myyntihinta: 165 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähköön n. 12500 kWh/v.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Saunarakennuksessa (n. 25 m2) varasto, pukuhuone, sauna ja katettu terassi ja kasvihuone. Sauna uusittu -12 ja samalla etelä-pääty kokonaan sekä rakennettu katettu terassi.

tehdyt remontit: Julkisivulaudoitus uusittu -95 ja samalla lämpöeristetty lasikuisti, ikkunat uusittu -92, sauna-osasto uusittu -89 ja samalla kellaria syvennetty, talon ulkopuolelle asennettu patolevyt ja salaojat. Betoniviemärit vaihdettu muovisiin -89 kunnallistekniikkaan asti. Käyttövesiputket uusittu -89.

Jääkaappi, iso jääkaappi ja pakastearkku kellarissa, liesi, keittiön kaapinovet uusittu -08

Varaava takka uusittu, ikkunat kahteen suuntaan.

Makuuhuoneita 3 - Ullakkotiloja avattu makuuhuoneisiin, kolmas makuuhuone ruokailuhuoneesta.

Laatoitettu -89.
WC-tilat: Peili- ja allaskaapisto.

Liikenneyhteydet: Bussipys. n. 0,5 km. Hyvät ja nopeat yhteydet Helsinkiin.
Koulut: Ala-aste n. 1 km, ylä-aste n. 1 km.
Päiväkoti: n. 400 m.

Tontin pinta-ala: 1685.00
Lisätietoa tontista: Todella kaunis ja suojaisa puistoon rajoittuva puutarhatontti, jossa on omenapuita, marjapensaita (punainen-musta- ja karviaspensaita), päärynäpuu, mansikkamaa, viinirypäleköynnös, runsaasti kukkivia monivuotisia kasveja sekä pensaita sekä tuijia, kuusia yms. myös talven iloksi.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: