Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, MOISIO, KURJENKATU 12Lohja, Moisio OKT n. 86/98 m2 (oh, k, 2mh, sauna, pesuh, tekn. tila + terassi) Tässä talo tosiostajalle! Vain kilometrin päässä keskustasta REMONTTITAITOISEN / HALUISEN unelma: viehättävä, persoonallinen rapattu siporex-talo, rv. 1965. Talon kaikki putket lämmitysputkia myöten on LVI-Duo uusinut, samoin on uusittu vesikatto ränneineen/kouruineen ja kattoturvatuotteineen. Nyt syksyllä Icopal on vielä tarkastanut yläpohjan ja todennut sen olevan kunnossa. - Laittoa kaipaa mm. julkisivu. Julkisivun voi lämpörappauttaa (kustannusarvio 10-20.000€) tai vaihtoehtoisesti asentaa lautaverhouksen (kustannusarvio 15-17.000€). Ikkunat voisi uusia (paitsi isot olohuoneen ikkunat on jo vaihdettu). Myös kuistin näppärä purkaa ja rakentaa uusiksi ja yhtä näppärästi myös vaihtaa vanhan keittiön vaikka Ikea-keittiöksi. Tämä on ihana, joten laittaminen kannattaa. Kaunis tasainen piha, jossa kaksi vanhaa vajaa, omena- ja luumupuita, herukkapensaita ja sireeniä. Valmiiksi aidattu. Sopii hyvin koiran omistajalle. Sijainti on hieno: kilometri keskustaan ja kilometri Moisionlahden uimarannalle. Ulkoilumaastoista ei ole pulaa. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 86.0 m²

Velaton hinta: 136 000 €
Myyntihinta: 136 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus vaihdellut 19.000-20.000 kWh/vuosi. Vesi kulutuksen mukaan. Roskistyhjennys sopimuksen mukaan (n. 7 €/tyhjennys). Omat asumis- ja kulutustottumukset vaikuttavat dramaattisesti sähkönkulutukseen.

vapautuu: sopimuksen mukaan

tehdyt remontit: 2006: Uusittiin vesikatto + rännit. 2009: Öljykattila vaihdettiin Jäspiin (sähkövastus). Öljysäiliö tyhjennetty ja tarkastettu (ulkona maassa). 2010: Kaikki käyttövesi-, viemäri- ja lämmitysputket uusittiin (LVI-Duo). Pääviemäri tarkastettu ja sukitettu. 2010: Pesuhuone ja saunan lattia uusittu. 2010: Viemäri liitetty kaupungin viemäriverkkoon. Vanhat lokakaivot täytetty sepelillä. [Kaupungin vesi ollut aina.] 2011: Olohuoneen ikkunat vaihdettu.

KEITTIÖN kaapistot 1980-luvulta, sähköliesi, jääkaappi/pakastin Siemens 2010, astianpesukone, pk-liitäntä. Lattiassa parkettikuvioinen muovimatto.

OLOHUONEESTA käynti katetulle terassille. Seinissä maalattu tapetti, lattiassa tammiparketti.

Makuuhuoneita 2 - MAKUUHUONEIDEN seinissä maalattu tapetti, lattioissa tammiparketti.

PESUHUONE uusittu 2010. Suihku, pesuallas, peilikaappi, wc-istuin (inva). Ikkuna. Seinissä vedenkestävä betoni, joka pinnoitettu. Lattiassa Altro Safety -pinnoite. Lattialämmitys.
Koulut: Alueella
Päiväkoti: Vieressä

Tontin pinta-ala: 976.00
Lisätietoa tontista: Tasainen tontti, jossa nurmikkoa, omena- ja luumupuita, musta- ja punaherukkaa, karviaista, sireeniä. Tonttia ympäröi orapihlaja-aita, joka kahdelta sivultaan on oma. Verkkoaita ja portti.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: