Ota yhteyttä   


  RIVITALO  


LOHJA, MIRJALA, PEHTORINKUJA 3Lohja Mirjala RT 93 m2 (4h,k,sauna,ph,2wc,vh + lasit. parveke + piha) Siistikuntoinen päätyhuoneisto, tilat kivasti kahdessa kerroksessa, makuuhuoneet ja saunaosasto yläkerrassa. Uusittu avara keittiö, lasitettu parveke päämakuuhuoneen yhteydessä. Autokatospaikka, kaapeli-TV, kaksi "omaa" ulkovarastoa. Yhtiössä uusittu ikkunat sekä parveke- ja terassiovet 2017. Putkiremontti ei ole suunnitteilla, koska tarvetta sille ei ole, mutta suunnitelmat sen toteuttamiseksi, sitten joskus kun tarve vaatii, on tehty valmiiksi 2017. Lähellä laajat Tynninharjun palvelut, alakoulu ja päiväkoti. Myös harjun ulkoilumaastot ja Lohjanjärven ranta venelaitureineen ovat kätevästi lähellä. Keskustaankin vain 2,5 km. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 93.0 m²

Velaton hinta: 166 000 €
Myyntihinta: 166 000 €
Lisätietoja maksuista: Korjausvarausvastike 24,57 €. Kerätään tulevia remontteja varten. Autokatospaikka ja kaapeli-TV sisältyvät vastikkeeseen. Ei erillistä maksua. Lisäautopaikka (sähkö) 10 €/kk, lisäautopaikka (sähkötön) 5 €/kk.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Huoneistokohtainen huippuimuri.

tehdyt remontit: Myyjä uusinut keittiön, pesuhuoneen kaapistot, pesualtaan, hankkinut suihkuseinät. Parvekelasitus asennettu yhtiön toimesta.
suunnitellut remontit: Hallituksen esitys seuraavaksi 5-vuotiskaudeksi: Varastokoppien ja kattojen huoltomaalaus + lahojen lautojen uusiminen 2018 (talkootyönä). Autokatoksen seinien ja tukipilareiden huoltomaalaus 2018 (talkootyönä). Parkkialueen asfaltointi 2020.

KEITTIÖSSÄ Lammelan kaapistot (2010). Korkea jääkaappi, pieni pakastin, sähköliesi kiertoilmauunilla, liesituuletin, mikrolle paikka, astianpesukone (2009). Seinät maalattu, lattiassa laminaatti.

OLOHUONEEN seinissä tapetti, lattiassa laminaatti. Ovi ulos pihalle.

Makuuhuoneita 3 - MAKUUHUONEIDEN seinissä tapetti, lattioissa laminaatti. Isoimman yhteydessä lasitettu parveke.

PESUHUONEESSA suihku, kaarevat suihkuovet (2009), pesuallas, wc-istuin, pk-liitäntä, kaapistot. Seinissä kaakeli ja lattiassa laatta.
WC-tilat: ERILLISEN WC:N seinissä kaakeli, lattiassa laatta.

Liikenneyhteydet: Bussilla pääsee Ojamonharjuntieltä.
Koulut: Alueella Ojamon koulu (1-6 lk).
Päiväkoti: Alueella.

Tontin pinta-ala: 4812.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: