Ota yhteyttä   


  KERROSTALO  


LOHJA, VIRKKALA, MARTTATUVANTIE 7Lohja Virkkala KT 80 m2 (oh, k, 2mh, kph + parveke)

Haluaisitko asua kerrostalossa? Väljästi ja huolettomasti? Mutta kuitenkin vähän kuin omakotitalossa? Silloin tämä 1. kerroksen avara ja valoisa huoneisto on juuri sinun kotisi.

Talo on Lohjan historiaan ja nykyisyyteen suuresti vaikuttaneen patruunan, Kalkkipetterin, rakennuttama vankka kaunis tiilitalo, jossa on uusittu käyttövesiputket, viemärit, sähkönousut, porraskäytävät, ikkunat, ulko-ovet ja siirrytty MAALÄMPÖÖN. Ulko-ovetkin ovat niin komeat, ettei ihan jokaisesta uudestakaan talosta löydy. Talo on siis hienossa kunnossa, mutta niin on myytävä asuntokin. 1/3 kerros. Tätä kehtaa esitellä!

Alue tunnetaan hyvin rauhallisena asuinalueena, tasan 1,0 km Virkkalan keskustasta.

Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi


Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 80.0 m²

Velaton hinta: 115 000 €
Myyntihinta: 86 270 €
Lisätietoja maksuista: Vesiennakko 20 €/hlö/kk (tasoitus oman mittarin mukaan). Autotallipaikka 30 €/kk. Autosähköpaikka 8 €/kk. Saunamaksu 10 €/kk. Pesutupa 1,01 €/kone.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: 'Kuntosali' asukkaiden käytössä.

tehdyt remontit: NYKYISEN OMISTAJAN AIKANA: 2019: Olohuoneen ja eteisen lattiat uusittu. Katot (oh, iso mh) maalattu kesällä. Keittiön seinät maalattu (hajusulkumaali). Tapetointi. 2011: Keittiö uusittu kokonaisuudessaan. Pikkumakuuhuone remontoitu. Kylppärin silikonit uusittu 2 kertaan, viimeksi 3 v sitten.
suunnitellut remontit: Hallituksen esitys seuraavalle 5-vuotiskaudelle: Salaojien ja perustusten vesieristyksen kunnon tarkastus. Parvekeovien kunnon tarkastus. Kattoturvatuotteiden asennus (2019). Autotallin ovien uusiminen.

KEITTIÖ uusittu 2011: Valkoiset kaapistot, korkea jääkaappi Bosch, arkkupakastin (AA+, mutta vanhempi), keraaminen liesi kiertoilmauunilla, astianpesukone AEG, liesituuletin hormiin. Seinät maalattu, lattiassa laminaatti.

OLOHUONEEN seinät tapetoitu/maalattu, lattiassa laminaatti. Ovi parvekkeelle.

Makuuhuoneita 2 - MAKUUHUONEIDEN seinät tapetoitu/maalattu, lattioissa laminaatit.

KYLPYHUONE uusittu linjasaneerauksen yhteydessä taloyhtiön puolesta 2011: Suihku, suihkuseinä, pk-liitäntä, pyykinpesukone, pesuallas, peilikaappi, wc-istuin, rättipatteri. Seinät kaakeloitu, lattia laatoitettu.

Liikenneyhteydet: Virkkalasta pääsee bussilla keskustaan, Helsinkiin ja Raaseporin suuntaan.
Palvelut: Virkkalassa monipuoliset palvelut kuten apteekki, kirjasto, 2 markettia, pankki, kioski, erikoismyymälöitä, kampaamoja, ravintoloita, puutarhamyymälöitä jne
Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit alueella.
Muut lisätiedot: Rauhalliset ja rauhoittavat, kesällä hyvin vehreät asuinaluenäkymät.

Tontin pinta-ala: 2733.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: