Ota yhteyttä   


  RIVITALO  


LOHJA, SAMMATTI, SAHATIE 2Valoisa remontoitu edullinen päätykolmio lähellä Sammatin palveluja ja n. 500 m yleiseen lapsiystävälliseen uimarantaan. Tästä edullinen koti itselle tai sijoittajalle. Tässä kodissa on kph/wc remontoitu -10, seinät ja katot maalattu -10, laminattilattiat asennettu -10 sekä terassilaudoitus uusittu -15. Yhtiössä uusittu käyttövesiputket, ulko-ovet sekä lämmitysjärjestelmä. Taloyhtiössä sauna, kylpyhuone ja pukuhuone uusittu -17, ja jota käyttää tällä hetkellä ainoastaan muutama asukas, joten lähes kuin oma sauna suojaisalla vilvoittelu-alueella ja vielä ihan vieressä. Koko yhtiössä on kaikki kylpyhuoneet kosteuskartoitettu -17. Soita ja sovi oma esittelyaikasi riitta@tuliniemi.fi tai Riitta Lauri 050-520 4502.

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 72.0 m²

Velaton hinta: 84 000 €
Myyntihinta: 78 183 €
Lisätietoja maksuista: Lämmitys sis. hoitovastikkeeseen, vesimaksu on 15 e/kk/hlö, joka on ennakko-maksu ja lopullinen maksu mittarin mukaan.

vapautuu: heti
suunnitellut remontit: Hallituksen näkemyksen mukaan ja päätetty välittömimmät kunnossa pitotarpeet ovat kulkuväylien ja etupihojen kunnostuksen sekä sadevesikaivojen toiminnan selvittäminen vuoden 2019 aikana sekä vesi-ilmalämpöpumpun ympärille suoja/katos (tehty). Kso. 5-vuotissuunnitelma kunnossa pitoon.

Makuuhuoneita 2 -

Kph/wc on laatoitettu -10

Liikenneyhteydet: Bussipys. 500 m ja 1 km.
Koulut: Ala-aste n. 1 km
Päiväkoti: n. 1 km
Muut lisätiedot: Suojaisalta aidatulta oleskelupihalta näkymä sireenipensasaitaan, ja sen takana olevalle yhtiön nurmikko-alueelle, joka on kuin luotu lasten pihaleikeille. 2015 uusittu iso terassi/ oma piha-alue ovat lounaaseen.

Tontin pinta-ala: 0.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: