Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, KURJENKATU 12Lohja, Moisio OKT n. 86/98 m2 (oh, k, 2mh, sauna, pesuh, tekn. tila + terassi) Sopivan kävelymatkan päästä keskustasta sijaitsee tämä viehättävä, persoonallinen rapattu siporex-talo, rv. 1965. Talon kaikki putket lämmitysputkia myöten on laitettu uusiksi, samoin on vesikatto ränneineen, mutta vielä riittää laittoa. Mutta on tämä ihana, joten laittaminen kannattaa. Aidattu kaunis piha, jossa kaksi vanhaa vajaa, omena- ja luumupuita, herukkapensaita ja sireeniä. Sijainti on hieno: kilometri keskustaan ja kilometri Moisionlahden uimarannalle. Ulkoilumaastoista ei ole pulaa. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 86.0 m²

Velaton hinta: 159 000 €
Myyntihinta: 159 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus vaihdellut 19.000-20.000 kWh/vuosi. Vesi kulutuksen mukaan. Roskistyhjennys sopimuksen mukaan (n. 7 €/tyhjennys). Omat asumis- ja kulutustottumukset vaikuttavat dramaattisesti sähkönkulutukseen.

vapautuu: sopimuksen mukaan

tehdyt remontit: 2006: Uusittiin vesikatto + rännit. 2009: Öljykattila vaihdettiin Jäspiin (sähkövastus). Öljysäiliö tyhjennetty ja tarkastettu (ulkona maassa). 2010: Kaikki käyttövesi-, viemäri- ja lämmitysputket uusittiin. Pääviemäri tarkastettu ja sukitettu. 2010: Pesuhuone ja saunan lattia uusittu. 2010: Viemäri liitetty kaupungin viemäriverkkoon. Vanhat lokakaivot täytetty sepelillä. Kaupungin vesi ollut aina. 2011: Olohuoneen ikkunat vaihdettu.

KEITTIÖN kaapistot 1980-luvulta, sähköliesi, jääkaappi/pakastin Siemens 2010, astianpesukone, pk-liitäntä. Lattiassa parkettikuvioinen muovimatto.

OLOHUONEESTA käynti katetulle terassille. Seinissä maalattu tapetti, lattiassa tammiparketti.

Makuuhuoneita 2 - MAKUUHUONEIDEN seinissä maalattu tapetti, lattioissa tammiparketti.

PESUHUONE uusittu 2010. Suihku, pesuallas, peilikaappi, wc-istuin (inva). Ikkuna. Seinissä vedenkestävä betoni, joka pinnoitettu. Lattiassa Altro Safety -pinnoite. Lattialämmitys.
Koulut: Alueella
Päiväkoti: Vieressä

Tontin pinta-ala: 976.00
Lisätietoa tontista: Tasainen tontti, jossa nurmikkoa, omena- ja luumupuita, musta- ja punaherukkaa, karviaista, sireeniä. Tonttia ympäröi orapihlaja-aita, joka kahdelta sivultaan on oma. Verkkoaita ja portti.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: