Ota yhteyttä   


  MöKKI TAI HUVILA  


LOHJA, KARJALOHJA ENäJäRVI SAKKOLA, KIRVESPERÄNTIELAPPONIA-kesäparatiisi puhdasvetisen Enäjärven rannalla Tämä Lapponia-talon lämpöhirsi-elementeistä rakennettu huvilakokonaisuus löytyy Lohjalta, Karjalohjan hienoista maisemista, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Kokonaisuuteen sisältyy ympärivuotiseen käyttöön soveltuva hulppea huvila kaikin mukavuuksin, rantarakennus jossa normirantasaunan + takkatuvan lisäksi savusauna, autokatos kahdelle autolle kaksine varastoineen, venekatos, laavu ja maakellari. Päärakennus on uusittu katosta lattiaan vuonna 2007. Rakennuksen ylä- ja alakerrassa on suuret terassit, joilta huikeat näkymät järvelle, kuten myös suurista ikkunoista. Kaikkien rakennusten välillä risteilevät käytävät ja portaat, joten täällä voit kulkea huoletta paikasta toiseen paljain varpain. Enäjärvi on puhdas, kalaisa järvi, josta nousee mm. muikkua, kuhaa ja rapuja. "Enäjärvi on run­sauden järvi keskellä ruuhka-Suomea. Enäjärvi on järvi Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa Lohjan ja Salon alueella entisten Sammatin, Karjalohjan ja Suomusjärven kuntien rajalla. Enäjärven suo­jelemiseksi perustet­tiin 1974 yksi Suomen ensim­mäi­sistä vesien­suo­jeluy­hdis­tyk­sistä. Enäjär­ven suo­jeluy­hdis­tys tekee pyyteetöntä työtä, jotta tule­vatkin sukupol­vet saisi­vat naut­tia elävästä Enäjärvestä." Tule katsomaan tätä ihanaa kesäpaikkaa ja TEE TARJOUS, niin pääset nauttimaan "kesäparatiisista" samantien! Tai jos haluat vuokrata ihanan kesähuvilan kokonaiseksi vuodeksi, niin ota yhteyttä, niin neuvotellaan asiasta! Sovi esittely p. 050 520 4502 / Riitta Lauri, riitta@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 185.5 m²

Velaton hinta: 478 000 €
Myyntihinta: 478 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkö käytön mukaan. Umpisäiliön tyhjennys n. 200 €/vuosi, kiinteistövero 721,78 €/vuosi, tiemaksut 130 €/vuosi.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Autokatos/vierashuone/varasto n. 48 m2, rantasauna n. 30 m2 takkatuvalla ja savusauna (välissä katettu terassi ja molempien edessä avoterassi, jossa puuhella/grilli), venekatos ja laavu kalaverkoille tai oleskeluun, maakellari.

tehdyt remontit: Päärakennus uusittu kokonaan v. 2007 tulipalon jälkeen.

KEITTIÖSSÄ teräksiset kodinkoneet (2007) jääkaappi/pakastin, jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, mikro, astianpesukone, leivinuuni takkahuoneessa. Seinät hirttä, lattiassa lauta.

SUURESSA OLOHUONEESSA isot ikkunat, joista näkymät järvelle. Seinät hirttä, lautalattia.

Makuuhuoneita 0 - Päärakennuksessa 2mh, iso parvi ja autokatoksessa vierashuone. Seinät hirttä, lattiat lautaa.

YLÄKERRAN KPH:SSA koko seinän kylpyhuonekalusteet (peili- ja allaskaapisto lisäkaapeilla), suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pk-liitäntä. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys. ALAKERRAN PESUHUONEESSA 2 suihkua, seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys.

Liikenneyhteydet: Omalla autolla nopeasti Lohjan keskustaan 35 km, Helsingin keskusta 81 km.

Tontin pinta-ala: 4517.00
Lisätietoa tontista: Suojaisa rinnetontti, ei näkyvyyttä naapureihin. Tontille on ajettu runsaasti multaa ja soraa, tehty salaojituksia sekä nurmikkoa ja istutuksia. Hyvät tyylikkäät portaat johtavat rakennuksista toisiin.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: