Ota yhteyttä   


  RIVITALO  


LOHJA, KIRKKOTIE 6IKÄISEKSEEN HYVÄKUNTOINEN RIVITALOKOLMIO RAUHALLISELLA ALUEELLA Tässä kiva rivitalokoti, jossa on kaunis Puustellin keittiö ja hyvin toimivaksi remontoitu saunaosasto. Pesuhuoneesta on remontin yhteydessä tehty kätevä pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä. Tyylikäs etupiha ja oleskelupiha on harvinaisen iso, jossa sekä terassi että itse piha-alue ovat aidatut. Sopii hyvin koiranomistajalle. Edullinen vastike, koska yhtiö siirtynyt MAALÄMPÖÖN. Viihtyisä hoidettu yhtiö, jossa uusittu myös mm. käyttövesiputket, vesikatot ja ulko-ovet. Autopistokepaikka. Virkkalan keskustan palvelut 1 km. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 79.5 m²

Velaton hinta: 142 000 €
Myyntihinta: 135 491 €

tehdyt remontit: Edellisten omistajien tekemät/teettämät remontit: 2004: kylpyhuone ja keittiö uusitut, keittiön ja olohuoneen välistä seinää purettu osittain.
suunnitellut remontit: Hallituksen 5-vuotissuunnitelmassa: 2017-2021 Ikkunaelementtien uusiminen kartoituksen pohjalta 2-3 kpl/v 500 €/kpl.

KEITTIÖ remontoitu 2004: Puustellin kaapistot, korkea jääkaappi, korkea pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, laminaattitasot. Laminaattilattia.

OLOHUONEEN seinissä tapetti, lattiassa laminaatti. Ovi ulos isolle aidatulle terassille ja aidatulle pihalle.

Makuuhuoneita 2 - MAKUUHUONEIDEN seinät maalattu, lattioissa laminaatti. Isomman makuuhuoneen katossa teline TV:tä varten.

KYLPYHUONE uusittu 2004: suihku, kaarevat suihkuseinät, pk-liitäntä. Ikkunallinen kodinhoitotila vesipisteellä ja kaapistoilla. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys.
WC-tilat: ERILLISESSÄ WC:SSÄ peilikaappi. Seinät maalattu, lattiassa laatta + lattialämmitys.

Liikenneyhteydet: Bussillakin pääsee keskustaan, pääkaupunkiseudulle ja Raaseporin suuntaan.
Palvelut: Virkkalassa monipuoliset palvelut apteekista ja kirjastosta alkaen.
Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset koulut alueella.
Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit alueella.
Muut lisätiedot: Vehreät asuinaluenäkymät myös osittain talvisin, koska yhtiön piha-alueella runsaasti tuija-aitoja.

Tontin pinta-ala: 4356.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: