Ota yhteyttä   


  OMAKOTITALO  


LOHJA, VIEREMä, VIEREMÄNTIE 19Lohja Vieremä OKT 84/150 m2 + erillinen PIHASAUNA

Kauniilla, isolla puutarhatontilla rintamamiestalo, josta on pidetty huolta ja isot remontit on tehty. Kiinteistössä perinnemuurarimestarin tekemä varaava takka. Pintaremontoimalla luot tästä mieleisesi kodin perheellesi. Rauhallinen sijainti, ei juuri läpikulkua. Pihasaunasta nautit ympäri vuoden ja kesällä pihasauna jää puiden suojaan antaen oman yksityisyyden, jollaisesta voit vain harvoin nauttia kaava-alueella.

Tontilla on omena-, kirsikka-, luumu-, kriikuna- ja päärynäpuut sekä erilaisia marjapensaita ja viiniköynnös sekä runsaat kukkivat istutukset (kärhöjä, angervoja) ympäröivät taloa.

Sovi esittely p. 050 520 4502 / Riitta Lauri, riitta@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 84.0 m²

Velaton hinta: 162 000 €
Myyntihinta: 162 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähköön n. 12.500 kWh/v. Vesi mittarin mukaan, roskistyhjennys n. 6 €/tyhjennys. Kiinteistövero 225,52 €/vuonna 2018. Nuohous, vakuutus.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Saunarakennuksessa (n. 25 m2) varasto, pukuhuone, sauna ja katettu terassi ja kasvihuone. Sauna uusittu -12 ja samalla eteläpääty kokonaan sekä rakennettu katettu terassi.

tehdyt remontit: Julkisivulaudoitus uusittu -95 ja samalla lämpöeristetty lasikuisti, ikkunat uusittu -92, sauna-osasto uusittu -89 ja samalla kellaria syvennetty, talon ulkopuolelle asennettu patolevyt ja salaojat. Betoniviemärit vaihdettu muovisiin -89 kunnallistekniikkaan asti. Käyttövesiputket uusittu -89.

Jääkaappi, iso jääkaappi ja pakastearkku kellarissa, liesi, keittiön kaapinovet uusittu -08

Varaava takka uusittu, ikkunat kahteen suuntaan.

Makuuhuoneita 3 - Ullakkotiloja avattu makuuhuoneisiin, kolmas makuuhuone ruokailuhuoneesta.

Laatoitettu -89.
WC-tilat: Peili- ja allaskaapisto.

Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Vappulantien varrella.
Koulut: Alueella sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut.
Päiväkoti: Alueella, n. 400 m.

Tontin pinta-ala: 1685.00
Lisätietoa tontista: Todella kaunis ja suojaisa puistoon rajoittuva puutarhatontti, jossa on omena-, kirsikka-, luumu-, kriikuna-, ja päärynäpuita, marjapensaita (pun/musta- ja karviaspensaita), mansikkamaa, viinirypäleköynnös, runsaasti kukkivia monivuotisia kasveja, pensaita sekä tuijia, kuusia yms. myös talven iloksi.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: