Ota yhteyttä   


  RIVITALO  


LOHJA, SAHATIE 2Kauniisti ja persoonallisesti remontoitu päätykolmio lähellä Sammatin palveluja ja n. 500 m yleiseen lapsiystävälliseen uimarantaan. Tästä edullinen koti Sinulle ja perheellesi. Yhtiössä uusittu käyttövesiputket, ulko-ovet sekä lämmitysjärjestelmä. Taloyhtiön sauna, kylpyhuone ja pukuhuone uusittu -17, ja jota käyttää tällä hetkellä ainoastaan kaksi huoneistoa, joten lähes kuin oma sauna suojaisalla vilvoittelu-alueella. Soita ja sovi oma esittelyaikasi riitta@tuliniemi.fi tai Riitta Lauri 050-520 4502.

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  
Asuinpinta-ala: 72.0 m²

Velaton hinta: 84 000 €
Myyntihinta: 76 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähköön n. 30 e/kk, vesimaksu (ennakko) 15 e/hlö/kk, autopaikka ilmainen ja sähkölämmityspiuhalla 5 e/kk. Rahoitusvastike-maksua on maksettu ulko-ovi ja lukitus-lainasta, jota maksetaan kesään asti. Hallitus on päättänyt, että lämmitysjärjestelmän-lainaa aloitetaan maksamaan vasta helmikuussa-19. Tämän huoneiston osalta sen lainan summa on 6073,20 euroa. Tästä lainasta menevä korko on lisätty tällä hetkellä hoitovastikkeeseen.

vapautuu: sopimuksen mukaan
suunnitellut remontit: Hallituksen näkemyksen mukaan välittömimmät kunnossa pitotarpeet ovat kulkuväylien ja etupihojen kunnostuksen sekä sadevesikaivojen toiminnan selvittäminen vuoden 2018 aikana sekä poistoilmapuhaltimien asennus kaikkiin kylpyhuoneisiin (on jo asennettu) joissa sitä ei vielä ole sekä vesi-ilmalämpöpumpun ympärille suoja/katos. Kso. 5-vuotissuunnitelma kunnossa pitoon.

Vaaleat kaapistot, Iso jääkaappi,

Käynti ulos terassille.

Makuuhuoneita 2 -


Liikenneyhteydet: Bussipys. n. 500 m ja 1 km.
Koulut: Ala-aste n. 1 km, ylä-aste Lohjalla.
Päiväkoti: n. 1 km
Muut lisätiedot: Oleskelupiha lounaaseen.

Tontin pinta-ala: 0.00


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta
  Kohdekuvat: